Mancare cu mucegai la cele mai de fita restaurante din Mamaia. Ce au putut sa gaseasca inspectorii ANPC
Preturi exorbitante, servicii proaste si chiar mancare stricata. Inspectorii ANPC au gasit conditii insalubre si mancare expirata la unele dintre cele mai cunoscut restaurante din statiunea Mamaia. Inspectorii ANPC au inchis trei linii de productie si au dat 14 amenzi de peste 100.000 de lei.
S-a gasit mancare fara etichete, cu mucegai si stricata la cateva terase din Mamaia. Carnea si sosurile erau tinute in soare.
Probleme grave au fost descoperite si la terasele din centru. Materii prime expirate, unele dintre ele chiar fermentate şi aluat rânced. erau ingredientele din produsele de patiserie pregătite turiştilor. Insepctorii ANPC au dat patronilor cea mai mare sancţiune: 16.500 de lei şi au închis, temporar, linia de producţie.

Inspectorii ANPC au inchis trei linii de productie si au dat 14 amenzi de peste 100.000 de lei.S-a gasit mancare fara etichete, cu mucegai si stricata la cateva terase din Mamaia. Carnea si sosurile erau tinute in soare.

Probleme grave au fost descoperite si la terasele din centru. Materii prime expirate, unele dintre ele chiar fermentate şi aluat rânced. erau ingredientele din produsele de patiserie pregătite turiştilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Insepctorii ANPC au dat patronilor cea mai mare sancţiune: 16.500 de lei şi au închis, temporar, linia de producţie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si