Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Abia daca se mai vede din valurile involburate ale Marii Negre. Turistul acesta s-a aventurat in larg in ciuda steagului rosu arborat de salvamari. Curentii extrem de puternici l-au epuizat.

Salvarea a venit, imediat de pe mal.

- Bine, ba, baiatule! Nu mai poate!

Nu ar mai fi rezistat prea mult, daca tanarul din imagini, Silviu Pana, asa cum se aude pe inregistrari nu l-ar fi scos din valurile inalte.

-Bravo, baiatule! Bravo! Esti un erou! Bravo, fratele meu!

-Noi te aplaudam, baiatule! Bravo! Domnule, puteai sa fii mort, intelegi?

S-a ranit usor, in timpul salvarii, dar nimic nu i-a stat in cale. Un singur lucru a stiut! O viata depindea doar de el.

-Ma doare mana, de la aceasta.

Tot in baza salvamarilor stau si turistii din statiunea Mamaia, care astazi au avut interzis la scaldat.
Dar cui ii pasa?

ALEXANDRU ZDEREA, SALVAMAR: ii sfatuim sa nu intre, sa nu se aventureze ca marea este agitata si sunt curenti foarte puternici.


Sfaturile salvatorilor le intra pe o ureche si le ies pe alta turistilor, de la mic la mare: Parinti cu copii, adolescenti si chiar oameni in varsta.

Ca sa va dati seama ce pericol este astazi pe litoral, aflati ca pana si salvamarii dins tatiunea Mamaia au arborat steagul rosu.
Acest lucru se intampla extrem de rar aici, iar asta pentru ca adancimea apei este redusa.

Vantul a suflat astazi pe tot litoralul cu pana la 40 de kilometri pe ora si va persista pana la sfarsitul weekendului. Un turist din Corbu, care facea baie pe o plaja neamenajata a fost dat disparut, insa scandarii nu au putut sa inceapa cautarile din cauza curentilor puternici.

Nu va aventurati in larg, cu atat mai putin daca nu stiti sa inotati. Barbatul acesta a ignorant complet semnalele salvamarilor care l-au scos cu forta.... si in catuse din apa.

Marea si-a luat tributul si vara aceasta. 16 oameni si-au pierdut viata, in cele mai multe dintre cazuri din inconstienta! Nu va transformati concediul intr-o tragedie!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si