Cele mai "tari" femei te invata cum sa ajungi ca ele. Iti trebuie doar cateva ingrediente
Sunt femei, dar nu sunt lipsite de aparare. Dimpotriva, sunt puternice si asta se vede. Au muncit din greu sa ajunga aici, dar ingredientele succesului nu sunt multe, insa sunt invariabile: disciplina, determinare, ambitie si incredere ca vei reusi.
Sunt dedicate fitness-ului, dar si gatitului.
Cum poti sa te mentii intr-o forma de invidiat daca nu gatesti?
De la vedete pe Instagram, pana la celebritati din lumea fitness-ului, aceste femei sunt dovada vie ca niciun vis nu e prea mare daca muncesti pentru el.

Au muncit din greu sa ajunga aici, dar ingredientele succesului nu sunt multe, insa sunt invariabile: disciplina, determinare, ambitie si incredere ca vei reusi.Sunt dedicate fitness-ului, dar si gatitului.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Cum poti sa te mentii intr-o forma de invidiat daca nu gatesti?De la vedete pe Instagram, pana la celebritati din lumea fitness-ului, aceste femei sunt dovada vie ca niciun vis nu e prea mare daca muncesti pentru el.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si