O masina a plonjat in raul Dambovita, la iesirea din Bucuresti catre Glina
Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, un autoturism a cazut, în jurul orei 06.00, în raul Dambovita, la iesirea catre Glina.
În interiorul masinii nu se afla decat o femeie în varsta de 33 de ani, care nu a fost ranita. Ea a ramas în autoturism pana la sosirea primului echipaj de pompieri.
Ulterior a fost scoasa din masina si preluata de echipajul SMURD. Femeia a refuzat transportul la spital.
Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a actionat cu o autospeciala, un echipaj SMURD si un echipaj de descarcerare.

În interiorul masinii nu se afla decat o femeie în varsta de 33 de ani, care nu a fost ranita. Ea a ramas în autoturism pana la sosirea primului echipaj de pompieri. Ulterior a fost scoasa din masina si preluata de echipajul SMURD. Femeia a refuzat transportul la spital.

Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a actionat cu o autospeciala, un echipaj SMURD si un echipaj de descarcerare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si