Vladimir Putin, declaratie periculoasa: "Daca vorbim de teritoriile obtinute de Moscova dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, vorbim si de Romania si Ungaria"
Vladimir Putin, presedintele rus, a declarat ca daca se pune în discutie suveranitatea Rusiei asupra unor teritorii obtinute de Moscova dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, atunci ar trebui discutat si despre tari precum România si Ungaria, potrivit fort-russ.com.
O astfel de dezbatere ar deschide cutia Pandorei, a avertizat liderul de la Kremlin, informeaza stiripesurse.ro.
"Lasând glumele la o parte. Daca cineva este dispus sa reconsidere rezultatele de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, atunci putem discuta. Dar va trebui sa discutam nu doar despre Kaliningrad, ci si despre estul Germaniei, orasul Lvov- fosta parte a Poloniei, si asa mai departe. si Ungaria si România sunt pe lista. Daca cineva doreste sa deschida aceasta Cutie a Pandorei, n-are decât", a spus Putin.

O astfel de dezbatere ar deschide cutia Pandorei, a avertizat liderul de la Kremlin, informeaza stiripesurse.ro.

"Lasând glumele la o parte. Daca cineva este dispus sa reconsidere rezultatele de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, atunci putem discuta. Dar va trebui sa discutam nu doar despre Kaliningrad, ci si despre estul Germaniei, orasul Lvov- fosta parte a Poloniei, si asa mai departe. si Ungaria si România sunt pe lista.

Daca cineva doreste sa deschida aceasta Cutie a Pandorei, n-are decât", a spus Putin.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si