Fotografii uimitoare. O femeie dintr-un trib african intra pentru prima oara intr-un supermarket. Iata ce reactie a avut
Imagini spectaculoase au fost surprinse in Namibia. O femeie dintr-un trib african, Hime, a explorat lumea moderna si s-a aventurat pentru prima data intr-un supermarket.
Pozele au fost realizate de fotograful suedez Bjorn Peterson, care a fost impresionat de femeie.
"Ei inca pastreaza traditia tribului, nu se imbraca asa pentru turisti" a spus acesta pentru Daily Mail.
Desi tribul Himba traieste izolat de restul civilizatiei si inca pastreaza traditiile, membrii sunt des vazuti folosind serviciile moderne din regiune.
Femeia a aparut acoperita doar cu o blana in zona intima, sanii goi, umbland printre rafturile din magazin. Desi contrastul este urias, clientii din magazin nu i-au acordat mare atentie, fiind obisnuiti cu astfel de intalniri.
"Oamenii sunt obisnuiti sa ii mai vada, asa ca nu se holbeaza la ei. Initial, ea nici nu m-a observat, dar apoi si-a dat seama ca vreau sa o fotografiez".


Pozele au fost realizate de fotograful suedez Bjorn Peterson, care a fost impresionat de femeie."Ei inca pastreaza traditia tribului, nu se imbraca asa pentru turisti" a spus acesta pentru Daily Mail.

Desi tribul Himba traieste izolat de restul civilizatiei si inca pastreaza traditiile, membrii sunt des vazuti folosind serviciile moderne din regiune.Femeia

a aparut acoperita doar cu o blana in zona intima, sanii goi, umbland printre rafturile din magazin.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Desi contrastul este urias, clientii din magazin nu i-au acordat mare atentie, fiind obisnuiti cu astfel de intalniri."Oamenii sunt obisnuiti sa ii mai vada, asa ca nu se holbeaza la ei. Initial, ea nici nu m-a observat, dar apoi si-a dat seama ca vreau sa o fotografiez".

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si