Ministrul Sanatatii a numit un nou manager interimar la Spitalul Floreasca
Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a semnat ordinul de numire a lui Claudiu stefan Turculet în functia de manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca.
Potrivit unei informari a ministerului, interimatul va fi asigurat pâna la organizarea concursului de manager. "Ministrul Sanatatii îsi exprima încrederea în faptul ca managementul celui mai mare spital de urgenta din tara va fi asigurat în conditii care sa sublinieze importanta strategica a acestei unitati", precizeaza MS.
Turculet este medic primar chirurg si a mai condus unitatea medicala între anii 2006 si 2009, conform Agerpres.


Potrivit unei informari a ministerului, interimatul va fi asigurat pâna la organizarea concursului de manager. "Ministrul Sanatatii îsi exprima încrederea în faptul ca managementul celui mai mare spital de urgenta din tara va fi asigurat în conditii care sa sublinieze importanta strategica a acestei unitati", precizeaza Ministerul Sanatatii.

Turculet este medic primar chirurg si a mai condus unitatea medicala între anii 2006 si 2009, conform Agerpres.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si