Un studiu realizat de catre o platforma de rezervari online a scos la iveala faptul ca aproape 10% dintre turisti pleaca acasa cu lucruri luat din locatiile de cazare.

Calculele au relevat faptul ca pagubele anuale ale proprietarilor ajung si la 2.500 de lei/per unitate.

Obiectele cele mai des sustrase sunt prosoapele (73% din cazuri), apoi tacamurile (44%), telecomanda (22%) sau obiecte sanitare (10%). Romanii sunt mari amatori si de halate de baie, lenjerii de pat, ghivece de flori, sau papuci.



Hotelierii spun ca printre cele mai valoroase obiecte care sunt furate sunt uscatoarele de par, tablourile sau obiectele artizanale.

In majoritatea cazurilor, 67%, hotelierii nu fac nimic cand constata disparitia lucurilor, in timp ce restul de 33% contacteaza clientul in vederea recuperarii prejudiciului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si