Intamplarea cat se poate de reala suna ca un banc la care rade ironic... doar profesoara: doamna care preda limba romana admite, pe jumatate amuzata, ca a pus copilul sa care matura de-acasa, la scoala, vreme de un semestru intreg... I se pare normal cata vreme domnia sa a platit obicetul muncii din buzunarul propriu. Parintii elevului sunt insa socati si o mai acuza pe diriginta copiilor si de altele:

"L-a ascultat la ora de romana, a raspuns corect...

Ii spune, tot la fel, avem inregistrari, e un cuvant... Nu e adevarat! Doamna, dumneavoastra nu recunoasteti nimic!"

"Vreau sa va intreb: copilul meu ce este in scoala asta? Un "butoi"? Eu acum am aflat ca dumneavoastra ii spuneati "butoi". Daca e gras, ii spuneti "butoi"? Eu va dau in judecata. Domnule, vedeti... Nicio problema, va dau in judecata."

"Aflu ca pe copilul meu il facea butoi, gras, aflu ca il punea sa spele geamurile ca nu ii placea cum e geamul, curat... "


"Lectia umilintei" era cel mai des predata la clasa dascalului- spun parintii, care s-au plans nu o data conducerii!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Stiau profesorii, stiau dom director ca cara matura, dar au zis ca tre sa le facem in scris."

"O sa mai lasati copilul sa vina? Nu, aici, nu. Daca nu cumva pleaca ea"

-Se identifica doua solutii: una, doamna sa mearga la o alta structura... Iar a doua, sa-si mute copiii la alta structura...

Cand copiii ar fi trebuit sa-si vada linistiti de carte, in scoala lor se anunta o ancheta.
In prim planul ei, profesoara preocupata mai degraba de bunastarea maturei decat a elevilor sai, e de neclintit!

-Dupa 40 de ani, cu rezultatele pe care le am de unde vin si de doi ani de zile de cand am 100% rezultate la admitere... Ce rezultate? Toti copiii au intrat.

Robert Stroe-director Scoala Profesionala Constantin Argetoianu: Am demarat o ancheta inspectoratul scolar stie de lucrul acesta si vom vedea. Ce masuri se pot lua. Masurile pe care le-am, sanctiuni,  mustrare, diminunare din salariu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si