Imagini dramatice, la comemorarea de trei ani de la moartea lui Ionut Anghel. Andrei, fratele mai mare care a a supravietuit atacului animalelor, a imbratisat crucea lui Ionut si i-a sarutat fotografia. La mormant au fost aduse baloane galbene, preferatele lui Ionut pe vremea cand traia, si multe flori.

Fratele lui Ionut i-a sarutat fotografia de pe cruce
Fratele lui Ionut i-a sarutat fotografia de pe cruce

De asemenea, o troita a fost pusa peste locul de veci.

La eveniment au luat parte doar cativa apropiati ai familiei, printre care si actrita Bianca Brad si avocatul Virgil Petru Papuc, omul care a aparat interesele familiei in procesul impotriva proprietarului terenului si ADP sector 2.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Tot zilele trecute a avut loc si un miting in Bucuresti organizat de mai multe organizatii de protectie a animalelor care au cerut ca patrupedele fara stapan sa nu mai fie ucise.

La mormant au fost aduse baloane galbene
La mormant au fost aduse baloane galbene

Ionut Anghel si-a pierdut viata pe 2 septembrie 2013, dupa ce el si fratele lui au patruns pe un teren viran care apartinea unei societati comerciale din Bucuresti, pe malul lacului Tei.

Cei doi copii au fost atacati de caini, insa Andrei a reusit sa fuga si sa caute ajutor. Din pacate, Ionut a fost gasit prea tarziu pentru a mai putea fi salvat. Cazul a fost extrem de mediatizat si a facut ca legea in Romania sa se schimbe. Astfel, animalele fara stapan au fost stranse de pe strazi si eutanasiate in cazul in care nu se gasesc stapani care sa le adopte.
Familia Anghel s-a constituit in parte civila si a obtinut 2,4 milioane de euro despagubiri din partea proprietarului terenului si a ADP sector 2.
Ionut si-a pierdut viata la doar 4 ani
Ionut si-a pierdut viata la doar 4 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si