Jurnalistii de la Digi 24 au facut un reportaj intr-unul dintre cele mai sarace orase din Romania si au aflat lucruri extrem de dureroase. In orasul Negresti din judetul Vaslui, cei 70.000 de locuitori se confrunta cu o problema de proportii. Spitalul din localitate nu poate sa le ofere servicii pentru ca acesta este inchis de peste cinci ani de zile.

Daca asta nu ar fi o noutate, faptul ca in renovarea spitalului s-au investit 6 milioane de euro, iar totul zace in paragina, cu siguranta ca este o problema reala.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Autoritatile spun ca in momentul de fata ar fi nevoie de 200 de mii de euro pentru ca spitalul sa fie folosibil, mai ales ca acesta s-a degradat dupa ce acoperisul s-a deteriorat, iar apa de ploaie a afectat toate sectiile.

O firma privata vrea sa concesioneze o parte din cladire pentru a deschide acolo mai multe sectii, dar consilierii locali refuza acest lucru de teama ca privatii vor construi acolo niste sectii de care localnicii nu ar avea nevoie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si