Jonny mai avea doar 700 de metri pana la linia de sosire pentru a-si invinge fratele, insa a inceput sa simta oboseala si, in scurt timp, abia s-a mai putut tine pe picioare.

Fratele sau, Alistar, a facut insa un gest uimitor. A renuntat la victorie si s-a intors la fratele lui. Au trecut impreuna linia de sosire, in aplauzele spectatorilor, relateaza BBC.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Dupa cursa, Alistar a declarat: "Aş fi făcut acelaşi lucru pentru oricine s-ar fi aflat în acea situaţie. Mi-as fi dorit ca «idiotul» ăsta să fi putut păşi normal şi să fi câştigat cursa. Nu m-a deranjat să termin pe poziţia a treia".

El a fost transportat la spital si se afla in afara oricarui pericol.

Castigator a fost sud africanul Henri Schoeman. Daca ar fi castigat la Mexico, Jonny ar fi devenit campion mondial, insa acum s-a pozitionat pe locl al doilea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si