Tibor Kalnoky este a 25 generatie de conti dintr-o familie cu adanci radacini nobiliare. A venit in Romania in 1987 si a devenit investitor in turism, mai exact in zona Miclosoara din Covasna. Locurile autentice l-au atras pe conte. "Asta inseamna locuri care nu s-au schimbat sau nu au fost schimbate prin actiuni fortate. Au evoluat in armonie si sunt autentice. Asa ceva nu mai poti gasi in Europa!", spune contele cu mandrie

Avem multe locuri frumoase in Ardeal, dar accesul la unele dintre ele este dificil. Asta nu l-a impiedicat pe printul Charles sa viziteze satele uitate  de noi si chiar sa investeasca in aceste zone.

E greu de stabilit cati bani ar fi trebuit sa platim pentru o reclama asemanatoare cu cea realizata pe gratis, de printul Charles. Probabil banii s-ar transforma usor in kilometri buni de drum asfaltat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Incepand de ieri, judetul Covasna este prima regiune care si-a lansat un site de promovare cu propriile pachete turistice: viziteazacovasna.ro. Miclosoara si Valea Zalanului sunt 2 locuri din judet care i-au atras atat pe printul Charles, cat si pe reprezentantul acestuia in Romania, contele Tibor Kalnoky. "Nu pot vorbi in numele printului Charles, dar cred ca este foarte important ca astfel de personalitati, nu e singurul, sunt multe persoane straine importante care descopera Romania, ne arata care sunt adevaratele valori.

Cred ca oamenii care locuiesc aici s-ar putea sa nu fie constienti de comorile pe care le au!", spune contrele Tibor Kalnoky.

Pentru dezvoltarea turismului este insa nevoie si de alte investitii. Infrastructura rutiera este un capitol care are nevoie de bani.

De asemenea, trebuie luata in calcul si dorinta turistilor de avea un aeroport bine dezvoltat in zona.
Conacele renovate ale printului Charles si ale contelui Kalnoky pot fi vizitate de turisti. O experienta de acest fel porneste de la 50 de euro pe zi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si