Maramuresul a fost in topul destinatiilor turistice in aceasta vara... Iar iarna pare sa fie la fel.

Maria Marinca- proprietar pensiune: Avem in mare parte ocupat. Am pregatit un pachet de 4 nopti, inclus cina, domnitul, mic dejun si este 200 de lei pentru o persoana.

Unde traiesti o experienta mai frumoasa si unde sa te simti mai aproape de natura daca nu in Maramures?! Fie ca aleg sa isi petreaca sarbatorile in stil traditional, in casute de lemn, la fel ca cele ale bunicilor, fie la pensiuni, turistii sunt bineveniti.


Irina-proprietar pensiune: Curatenia este pe final, am pregatit costumele traditionale pentru cei ce doresc sa faca sarbatorile in costum traditional.

Gazdele au deschis larg portile pentu toti cei ce iubesc traditia. Pe langa masa imbelsugata de sarbatoare si ceterasi, turistii care aleg Maramuresul de sarbatori mai iubesc un lucru: plimbarea cu sania trasa de cai. Indiferent daca va ninge pana atunci sau nu, calutii isi aduna fortele cu portii zdravene de iarba proaspata.

Sarbatorile de iarna in Maramures sunt alegerea perfecta pentru buzunarul dumneavoastra. Grabiti-va insa! Mare parte din locurile de la pensiuni sunt ocupate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si