In total, in localitatea respectiva, au fost depistate 37 de cazuri de imbolnavire si se presupune ca este un focar de infectie acolo.   "Pana in prezent, au fost internate 37 de cazuri, dintre care mai sunt internate 14 cazuri. in focare, la contacti, s-au administrat 50 de doze de vaccin antivirus hepatic A şi au fost investigate inca 130 persoane prin determinarea titrului igM anti virus hepatic A.

Directia de Sanatate Publica Mehedinti a distribuit substante pentru dezinfectia in focar. Supravegherea in permanenta a focarelor este realizata in colaborare cu medicul de familie, asistentul medical comunitar şi mediatorul sanitar rom din localitate", se arata intr-un comunicat al Directiei de Sanatate Publica Mehedinti.

Se pare ca problemele ar proveni de la apa din instalatia de alimentare cu apa a localitatii Gruia. Cei de la DSP Mehedinti au luat probe si au spus ca nu se incadrau in valorile admise de lege.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si