Cu greu mai intelegti din aceste imagini despre ce model de masina e vorba. Autoturismul a iesit in viteza de pe drum, iar soferul a fost zdrobit intre scaun, un stalp de electricitate si o teava de gaze.

Alte 2 persoane se mai aflau in masina. Au ajuns la spital, in stare grava!

Nemultumiti de interviul dat de unul dintre soferi, celelalte persoane aflate in zona i-au cerut socoteala.

"De ce nu arati frana, unde ai pus frana? Dar nu discut cu dumneata! Dar dumneata unde erai?", ii reproseaza oamenii.

Totul a pronit de la o depasire fortata. Mai multe masini s-au acrosat. Una dintre ele s-a izbit violent de un cap de pod, iar alta s-a rasturnat!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Trei oameni au fost raniti!

Localnicii din comuna Solesti cred ca drumul care le traverseaza localitatea este blestemat. In numai 3 zile, 2 vieti au fost pierdute aici. Ieri, un autocar cu 50 de pelerini a spulberat un gard si s-a oprit in curtea unei case.
Soferului i s-a facut rau si nu a mai putut fi salvat.

Din fericire, pelerinii au scapat doar cu o sperietura. Oamenii din zona aveau proaspat in amintire un alt accident petrecut in acelasi loc. Soferul unui taxi de marfa a murit joi noaptea, dupa ce o duba l-a izibit in plin. Celalalt sofer a incercat sa evite un cal.

Acum, oamenii sunt convinsi ca locul are nevoie de o troita pentru a opri din nenorocirile adunate in ultima vreme!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si