5. Preţul cursului. Stabileşte-ţi un buget pe care eşti dispus să îl investeşti. Este vorba de pasiune? Caută ceva potrivit. Vrei să faci o carieră din asta? Atunci investeşte mai mult în educaţia ta. Îţi vei recupera banii mai târziu.

4. Trainerii. Într-o societate atât de tehnologizată, nu ar trebui să îţi fie greu să te documentezi puţin despre cei care te vor forma şi îţi vor pune bazele educaţiei în arta make-up-ului.



3. Numărul cursanţilor dintr-o grupă. Ţine cont că un număr optim de cursanţi este de 10-15 persoane. Cu cât sunt mai multe persoane, cu atât scade şi atenţia pe care trainerul le-o oferă fiecăruia în parte. E ca la şcoală. Mai ştii ce bine era când eraţi mulţi în clasă şi scăpai de scosul la tablă? Ei bine, acum nu mai eşti la liceu sau în generală. Cu cât eşti mai bine pregătit şi ‹furi› cât mai multe informaţii, cu atât ai mai multe şanse de a fi mai pregătit şi mai apreciat pe viitor.

2. Feedback-ul din piaţă. Odată cu documentarea despre care îţi spuneam mai sus, aruncă o privire şi asupra activităţii şcolii şi vezi ce feedback au oferit foştii cursanţi. Nu te opri la primele păreri, nu arde prea repede această etapă. Mediul online este unul necontrolat în care oricine poate să scrie ceea ce doreşte şi te poţi lovi şi de părerile unor persoane rău intenţionate, ba chiar reprezentanţi ai concurenţei.
Urmăreşte-le activitatea de pe Facebook. Avantajul paginii de Facebook este că acolo poţi vedea, pe lângă păreri, şi fotografii sau filmulete. Ţine cont că o şcoală care se respectă, se mândreşte cu ceea ce face şi are planuri pe termen lung, va avea activitate pe pagina respectivă. Dacă este absentă din mediul online, ar fi bine să iei în considerare o altă şcoală.

1. Practica oferită şi oportunităţile de angajare.
Alege o şcoală care se implică şi în educaţia practică, nu doar teoretică. Şcoala trebuie să îţi acorde o vizibilitate şi, pe lângă teorie, să te pregătească pentru mediul de lucru din domeniul pe care ţi-ai ales să îl urmezi. Şcoala de Make Up Georgiana Codincă, spre exemplu, oferă practică în televiziuni şi la evenimente, ceea ce îţi oferă nu doar o experienţă a domeniului, ci şi posibilitatea de a“îţi deschide uşile”unei viitoare colaborări.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O tânără care și-a comandat de pe Shein o pereche de cizme a găsit în colet un scorpion veninos- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si