Una dintre ele i-a pus in incurcatura pe candidati: "Prin ce se aseamana cutitul si lingura?". Si raspunsurile au fost la fel de buclucase. Iata care au fost variantele de raspuns:

A. Au forme diferite

B. Cutitul este mai periculos decat lingura

C. Amandoua sunt folosite pentur a manca supra

D. Amandoua cantaresc mai putin de un kilogram

E. Amandoua sunt foloseute pentru a manca

Poate ca nu sunt directori de scoala si nici nu aspira la aceasta functie, insa romanii nu se lasa incurcati cu una, cu doua. Testele grila pentru care candidatii la functii s-au pregatit intens le-au cam starnit rasul tuturor celor care au parcurs intrebarile.

„Au forme diferite, cutitul e mai periculos decat lingura, amandoua sunt folosite pentru a manca supa” sau  „Amandoua cataresc mai putin de un kilogram, amandoua sunt folosite pentru a manca”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Raspunsul E- prin faptul ca sunt folosite pentru a manca”.

Si la intrebarea "Ce are intodeauna magarul?" raspunsurile au fost amuzante: "Magarul intotdeauna are: a.grajd, potcoave, harnasament- care nu stiu ce inseamna, copite, si coama! Pai are si coama si copite..."

"Pai ar fi toate la un loc! Pe toate le-ar avea?"

"Grajd, grajd! Intotdeauna are grajd? Sau nu intotdeauna... sau nu, asa e, aaveti dreptate, ca poate sa stea si afara!

Rata de promovare la testele grila este de putin peste 83 la suta! Candidatii s-au descurcat binisor, la fel ca vocea strazii, care nu s-a speriat de variantele de raspuns. Oare chiar toti ar putea fi directori ai unei institutii de invatamant?

Testul a urmarit evaluarea anumitor competente ale posibililor directori, precum conexiunile logice si atentia la detalii, spun oficiali din ministerul educatiei. Cei care au trecut de aceasta etapa mai au alte doua probe pana la ajunge la functia mult dorita.

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si