Trei ore de bajbaiala, zeci de oameni nepregatiti si un rezultat cum nu se putea mai prost. Cam asa s-ar descrie operatiunea esuata de capturare a ursului din Sibiu. Sute de oameni au protestat aseara revoltati de modul in care autoritatile au ucis bietul animal.

Speriat, haituit si in cele din urma executat la zid. Pana sa ajunga in curtea in care si-a gasit sfarsitul, ursul a dat nas in nas cu mai multi oameni, insa nu a ranit pe nimeni.

Chiar inainte sa fie impuscat, la fata locului ajunsesera si doi medici veterinari ai gradinii zoologice care aveau asupra lor arme cu tranchilizant.

Medicii veterinari ai gradinii zoologice au venit in teren echipati in teren cu doua arne cu tranchilizant”, a declarat Mirela Grigore, purtatorul de cuvant al Primariei Sibiu.

„Nu mi se pare normal ca in 2016 sa ne plangem sau sa invocam ca nu am avut nici protocol nici mijloace nici echipa. Am bajbait si am finalizat o actiune care se putea solda cu capturarea animalului viu s-a finalizat cu impuscarea acestuia care mi se pare o masura criminala, barbara”, sustin oamenii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Si celebrul politist Marian Godina a postat revoltat pe pagina sa de socializare marturii cel putin interesante din timpul operatiunii.

"Poate unii vor întelege acum mai bine de ce sunt atât de revoltat si de ce mi-e atât de mila de acel urs, ucis de prostia speciei umane.

Politistii au auzit pe statie îndemnul unui sef care tipa ca ars: "Intra cu masina în el! Da peste el! Intra în urs!"

A pus arma la ochi si a tras. Ursul a cazut imediat si politistii de acolo s-au bucurat, având un sentiment de bucurie ca totul s-a încheiat cu bine. Apoi, unul dintre poli?isti s-a dus la cel care a tras si l-a întrebat:

-E normal sa îi curga asa mult sânge?

-Da, normal.

-Pai si în cât timp îsi revine?

Omul s-a uitat mirat la poli?ist.

-Cum adica sa-si revina? Pai eu nu-s cu tranchilzantul, io am tras cu glon? Nu-si mai revine.

Stiu, pare un film cu prosti. Film nu e. Cu prosti da".

Cam asa a aratat celebra operatiune. Dupa reactia vehementa a presedintelui Romaniei, care a spus ca este stupefiat de ce s-a intamplat la Sibiu, premierul Dacian Ciolos a cerut un raport complet al operatiunii pana luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si