Acesta este localul unde in urma cu 8 luni s-a intamplat incidentul. Pe imagini se vede cum barbatii ies din restaurant, se inarmeaza si apoi incepe macelul.

Nici la sediul Politiei din Contesti, nici la cel din Poroschia nu am gasit pe nimeni. Atat de multe au de facut oamenii legii in zona, incat sa paraseasca cu totii sediul? Si totusi, daca sunt atatea de rezolvat, am intrebat si in scris, despre situatia in care se afla dosarul pe mai marii de la judet.

Pana acum reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean din Teleorman nu si-au gasit se pare, timp sa ne raspunda.

Mai multe detalii am aflat de la oamenii care am vazut totul, dar se feresc sa vorbeasca.
Refuzam sa credem ca seful postului a plecat atunci cand ne-a vazut. Intrebam ce s-a intamplat in seara macelului. "Nu pot sa dau nicio declaratie. Pentru ca unul este prietenul meu, altul este finul meu. Din cauza lautarilor s-au luat, pana la urma.", spune unul dintre cei intervievati.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Martorii, dar si victima ne spun ca cei implicati in scadal ar fi extrem de periculosi. Ar face parte dintr-un clan interlop de temut, din Alexandria. Barbatul care a cazut ca secerat la pamant dupa ploaia de lovituri a incercat sa le ceara explicatii, nu personal pentru ca ii este teama. "Am cazut inconstient. Au chemat Politia. Am fost transportat cu Salvarea. Le pare rau, ca stiti cum este.

Omul la bautura", spune victima.

Acesta se pare ca i-a fost norocul. Prabusit pe podea au incetat intr-un final sa-l mai loveasca. Chiar si asa, omul a avut nevoie de 12 zile de ingrijiri medicale. Fata i-a fost tumefiata in urma loviturilor. Oare imaginile suprinse de camerele de supraveghere, ranile barbatului si declaratiile matorilor nu sunt suficient de concludente pentru a solutiona acest dosar deschis in urma cu 8 luni? Atat ne mai ramane  - sa ne intrebam, cum a fost posibil ca pana acum nimeni sa nu ia nicio masura?

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si