Anna Ozhigova, o rusoaica in varsta de 33 de ani, si-a ucis fiul de opt ani, apoi s-a sinucis, dupa ce a intrat in depresie in urma unei operatii estetice.

Prietenii sustin ca operatia a dus la distrugerea casniciei ei. S-a despartit de sotul ei, apoi au urmat o serie de evenimente nefericite care au lasat-o fara speranta, relateaza Daily Mail.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ea a sarit de la etajul blocului unde locuiau parintii ei, din orasul Omsk, in timp ce isi tinea baietelul de 8 ani in brate.

Corpul copilului a fost gasit langa al ei, sustine media locala. Ea nu a lasat niciun bilet prin care sa isi exprime gestul. Se pare ca in acea zi ea a trimis un mesaj unui prieten in care ii spune:  „chirurgul m-a convis ca acest nas nu mi se potriveste. A spus ca ar putea schimba forma cu un milimetru. Nu pot sa zambesc. Narile mele sunt atat de mari de parca sunt un porc. Sotul meu ma tachineaza mereu. Nu pot accepta ideea ca voi ramane asa pe viata. Am un copil si traiesc pentru el.

Ma voi duce la psiholog”.

Cel caruia i se adreseaza mesajul a spus ca femeia a incercat sa isi puna capat zilelor si inainte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si