In Colectiv, in 30 octombrie 2015, 64 de suflete au pierit, iar altii au trait drama vietii lor. Multi inca se lupta si acum sa scape de urmarile unui dezastru.

Clubul a luat foc, mistuind in calea lui aproape tot. In urma au ramas destine frante, suferinta enorma si extrem de multe semne de intrebare.

A trecut un an si ei, supravietuitorii, nu stiu cum au reusit sa scape si nici nu au habar ce s-a intamplat cu exactitate acolo.

"A fost haos, durere. Un adevarat iad", spune unul dintre oamenii care a scapat cu viata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Se considera norocosi si spera ca viata lor va putea fi din nou normala, chiar daca au pe corp semne ale tragediei. "E greu. Ne consideram norocosi. Doar prin inconstienta am luptat. Probabil ca ne-a iubit Dumnezeu", spune si Teddy, una dintre fetele care au fost acolo.

Reportajul video realizat de echipa ASTA-I ROMANIA incearca sa ofere raspunsuri la diferitele intrebari care inca ii mai macina pe cei care au trait pe pielea lor infernul de la Colectiv.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si