A fost o noapte de groaza pentru mai multi batrani internati intr-un camin  din Roman. Bietii oameni s-au trezit cu  tavanul camerei  cazut peste ei. Sase persoane au ajuns la spital iar una dintre ele  a avut nevoie de interventia pompierilor pentru a fi scoasa de sub daramaturi.

Aceasta batrana se poate considera norocoasa,  ca a scapat teafara, dupa  ce tavanul salonului unde se afla internata s-a prabusit.

 Femeia dormea linistita, cand, putin dupa ora 3 noaptea, a auzit o bubuitura puternica.

"Eu am fost langa geam si nu m-au atins. Doar cateva bucatele, nu m-au atins cu nimic", spune o batrana.

In schimb ceilalti batrani aflati in salon nu au avut aceeasi soarta.Bietii de ei abia au fost scosi de asistente de sub bucatile de moloz.

"Am auzit un zgomot puternic, am anuntat colega si ne-am dus repede sus. Dezastrul s-a produs, tavanul  acazut pacientii sunt acum in regula domnii de la SMURD. Erau prinsi doi, restul am reusit de i-am mobilizat si i-am scos repede afara!  Si au venit domnii de la pompieri si de la smurd de ne-au ajutat', spune o angajata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Am vazut tavanul cazut, niste pacientiu erau blocati acolo, am intrat, i-am ajutat, am sunat la 112 si au venit", a declarat o angajata.

6 persoane se afla acum internate in spital.

"In urma evenimentului au rezultat un numar de sase persoane care au suferit diverse contuzii sau politraumatisme si atacuri de panica", a declarat purtatorul de cuvant al jandarmilor.

Anchetatorii vor face cercetari pentru a stabili daca aceasta cladire va mai putea  fi locuita  sau nu.Pana atunci, toti batranii internati in saloanele de la etaj au fost mutati in alte incaperi de la parter.

 

 

Material difuzat astazi de Stirile Kanal D, de la o ora 12:30.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si