Ziarul Adevarul a facut publice cateva intamplari neobisnuite cu care vamesii moldoveni s-au confruntat de-a lungul timpului.
De exemplu, anul trecut mai multe tigari fara timbru au fost gasite in borcane cu sarmale si in franzele de catre vamesii din Oancea.
O alta intamplare amuzanta a avut loc tot la Vama Oancea in anul 2008, atunci când un cetăţean basarabean a fost luat la întrebări cu privire la actele sanitar-veterinare pentru cele trei găini vii pe care încerca să le introducă în România.
La un moment dat, una dintre orătănii s-a dezlegat şi a luat-o la fugă. Sub privirile consternate ale vameşilor, din... dosul păsării au început să se rostogolească, zornăind, 20 inele din aur, pentru care nu existau documente, scrie ziarul Adevaruul.

Ziarul Adevarul a facut publice cateva intamplari neobisnuite cu care vamesii romani s-au confruntat de-a lungul timpului.De exemplu, anul trecut mai multe tigari fara timbru au fost gasite in borcane cu sarmale si in franzele de catre vamesii din Oancea.

O alta intamplare amuzanta a avut loc tot la Vama Oancea in anul 2008, atunci când un cetăţean basarabean a fost luat la întrebări cu privire la actele sanitar-veterinare pentru cele trei găini vii pe care încerca să le introducă în România. La un moment dat, una dintre orătănii s-a dezlegat şi a luat-o la fugă. Sub privirile consternate ale vameşilor, din... dosul păsării au început să se rostogolească, zornăind, 20 inele din aur, pentru care nu existau documente, scrie ziarul Adevarul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si