„Nu plec de aici, asta e casa mea, munca mea care am muncit de-o viata intreaga”, spune batrana.

Bunica Ecaterina isi pune mainile in cap si se intreaba plangand cum de a ajuns asa. Singura ei realitate este folia de deasupra capului cu care se apara de frig si ploaie: „Azi noapte mi-a fost frig, a plouat, am plecat si am stat in cimitir la morti intr-un cavou.

Acolo m-au gasit toti cetatenii”.

Este bolnava si abia se mai tine pe picioare. Oamenii din sat sunt revoltati si isi fac cruce. Parca nu le vine sa creada ca a ajuns sa doarma pe marginea santului.

Cei care o cunosc spun ca in urma cu 2 zile a fost evacuata din casa. Batrana s-a judecat cu cineva din sat mai bine de 8 ani. A fost acuzata ca ar fi castigat 400 de mii de lei muncind pamantul altcuiva si nu a platit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Nu stiu, nu mai judec ca sunt terminata definitiv, nu mai stiu nici pe unde merg. Astazi m-a vazut un om si m-a ridicat si mi-a zis "Ia neica si tu 10 lei sa iti iei si tu paine" si nu am ajuns doamna chiar asa”, povesteste batrana Ecaterina.

„Ea nu are de unde sa ii dea si ii ia toata avarea, 2 hectare de pamant intravilan si extravilan, casa tot constructii tot ce e aici toata bogatia si mai ramane si datoare 200 de milioane”, spune baiatul

femeii.

Spune ca nu a reusit sa isi ia nici macar hainele si actele. Se uita la poarta zavorata cu un lacat si nu ii vine sa isi creada ochilor.

Spune ca acolo este casa ei si nu se misca din fata portii. Nu se duce la nimeni pentru ca este bolnava si nu vrea ca oamenii sa ii vada nevoile si suferinta fizica. Sta in frig si se roaga la Cel de Sus sa nu moara inghetata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si