Cata inconstienta zace in mintea acestor indivizi, care si-au pus in pericol atat vietile lo, cat si cele ale participantilor la trafic?

Copilul care abia are varsta de a lega cuvinte sta pe scaunul soferului, cu volanul in mana. Conduce haotic si roteste de volan de parca ar fi de jucarie. Indicatiile pasagerilor sunt absolut socante.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

De parca n-ar fi fost destul de periculoasa intreaga scena, indivizii din masina il cearta pe copil. Nu pentru felul in care conduce autoturismul, ci pentru ca a uitat sa dea muzica la maximum. Cu o singura apasare de buton, manelele incep sa rasune din masina.

Aceste imagini au fost filmate si postate pe internet chiar de indivizii care l-au pus pe minor la volan. Mai grav este faptul ca politia nu poate face nimic pentru a-i sanctiona. Motivul? Inregistrarea n-a fost facuta cu un aparat omologat de agentii rutieri, iar tinerii n-au fost prinsi in flagrant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si