Atentatul s-a produs la consulatul Germaniei din zona si a fost produs de un sinucigas care a intrat cu un camion plin de explozibil in cladirea consulara. Cei patru cetateni care au murit au nationalitate afgana.

Reprezentantii Ministerului de Externe de la Berlin au declarat ca membrii personalului german din consulat sun "teferi si in siguranta" dupa acest atentat.

Conform acestora, acolo s-au dat si mici lupte pentru ca mai multi atacatori inarmati au fost respinsi de catre fortele speciale afgane si germane.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Atacul a fost revendicat de catre talibani care au spus ca acest atac vine ca o razbunare impotriva "invadatorilor necredinciosi" care au ucis civili cu lovituri aeriene de la Kunduz.

Pagubele materiale sunt importante, cladirea consulatului fiind avariata considerabil.

Foto: Twitter.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si