Totusi, in special, sertarul in care sunt depozitate fructele in frigiderul tau este cel mai murdar loc. Acolo exista un numar de 8.000 de bacterii pe fiecare centimetru patrat, acest lucru fiind considerat unul problematic pentru ca depaseste de 750 de ori nivelul maxim admis.

Normele sanitare prevad ca suprafetele de depozitare a alimentelor si a fructelor sa contina maximum zece unitati de bacterii pe centimetru patrat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Aceste bacterii pot fi periculoase, daca nu chiar mortale. Printre cele mai periculoase sunt salmonella, E.coli si listeria. Acestea de dezvolta daca in acele sertare s-au aflat pentru mai mult timp alimente alterate sau mucegaite.

Expertii recomanda sa facem cat mai frecvent curatenie in frigider si sa acordam o atentie sporita sertarului de fructe.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si