Femeia de afaceri care a ridicat un imperiu pe piata produselor cosmetice este un exemplu de perseverenta, ambitie, forta de munca si, nu in ultimul rand, o inteligenta practica iesita din comun. Ei bine, averea “reginei cosmeticelor” a fost intotdeauna un subiect care a starnit curiozitatea. “Cine a mostenit averea uriasa?” este intrebarea de pe buzele multora, iar astazi doamna Marina Valmy, singurul copil al milionarei care a trecut in nefiinta anul trecut, da dovada de transparenta si raspunde detaliat, cum putini oameni instariti ar mai face-o.

Toti banii mamei mele au mers la baietii mei. Acum 10-15 ani am decis ca prefer sa aiba ei banii mai tarziu. Sunt pusi intr-un “trust”, unde depui banii, dar nu poti sa-i atingi decat in anumite conditii. Business-ul din America il conduc eu din 1991, cand s-a intors mama in Romania. Ultima ei dorinta a fost sa ma ocup de afacerea de aici, pentru ca ea credea ca altfel nu o sa mearga. Ea a facut scolile ca sa le ofere femeilor locuri de munca, sa fie independente, sa fie pe picioarele lor. Poti sa castigi bani atat acasa, cat si in salon dupa ce urmezi cursurile unei astfel de scoli ”, a declarat Marina Valmy.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Marina Valmy ne-a mai uimit o data cu sinceritatea ei, cand am intrebat-o care este cea mai scumpa geanta pe care si-a achizitionat-o, dar si ce prefera sa foloseasca, numerar sau card.

Mi-am cumparat o geanta care a costat 22.000 de dolari, dar sa nu auda sotul meu. Pe pantofi nu am cheltuit atat de mult pentru ca imi plac cei fara toc. Am inaintat in varsta, asa ca nu mai port pantofi cu toc si cei fara nu costa mult.

Nu am bani niciodata, nici nu stiu cum arata banii in ziua de azi. Am doar carduri. La New York platesc cu telefonul, nici nu tin cardurile la mine. Este o societate fara numerar ”, a conchis Marina Valmy.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si