Vantul puternic din ultimele 24 de ore a afectat retelele de transport a energiei electrice din patru judete ale Moldovei, unde 20 de localitati au ramas fara curent, in special in cursul noptii de duminica. Astfel, au ramas nealimentate cu energie electrica sapte localitati din Suceava, cinci din Neamt si cate patru in Vaslui si Iasi.

Potrivit reprezentantilor E.ON Romania, toate localitatile fara curent sunt altele fata de cele din urma cu o zi, cand 22 de sate, din patru judete, nu beneficiau de serviciile furnizorului de electricitate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

"Situatia este foarte dinamica si se modifica permanent. Echipele noastre aflate in teren depun eforturi pentru a realimenta cat mai repede localitatile ramase fara curent, insa, in multe zone, accesul se face pe jos intrucat conditiile din teren nu permit deplasarea cu autovehiculele din dotare", a declarat, luni, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al E.ON Romania, Sorin Munteanu.

Duminica,  22 de localitati din patru judete din Moldova nu aveau energie electrica, dar intre timp alimentarea a fost reluata in acele zone.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si