Barbatul din imagini, pe care politistii se chinuie sa-l incatuseze nu e un infractor periculos, ci martor protejat intr-un dosar de coruptie la nivel inalt. Oare ce-or avea luptatorii SAS cu el, in loc sa-l apere, il bruscheaza!

Aceasta este intrebarea pe care jurnalistii de la mai toate televiziunile si-o pun de mai bine de o luna! Eu am reusit sa aflu adevarul si va invit si pe dumneavoastra sa vedeti imaginile senzationale, filmate de-a lungul a mai multe luni, pe care le-am obtinut.


Din cate se pare, barbatul e foarte suparat ca luptatorii SAS il urmaresc oriunde se duce... Asta desi oamenii legii i-au explicat ca au un ordin de respectat.

"El e noul nostru coleg, sa stiti! Cine? Noul nostru coleg! Da! Foarte bine! De ce te tii dupa mine? Ca are ordin! De ce te tii dupa mine? Ca are ordin!"

Nici apelurile la calm nu par sa fi avut niciun efect.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Eu te rog sa nu tipi la mine! Eu tip la tine! Poti sa fii civilizat?

Nu!

Da-i drumul de aici! Nu te tine dupa mine!"


Nici macar cand l-au prevenit ca adresare injurioasa poate avea efecte legale, barbatul n-a parut deloc afectat... Ba, dimpotriva!

Si asta nu e tot, omul pare hotarat sa faca tot ce-i sta in putinta sa scape de protectia pe care i-o ofera legea! A ajuns chiar sa-si sicaneze protectorii in trafic sau sa blocheze o intersectie ca sa le ceara socoteala luptatorilor.


Oare o avea ceva de ascuns cu privire la drumurile pe care le face sau pur si simplu prezenta a dispozitivului de protectie ii face rau?

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si