Jeni Zaharia a emigrat in America la inceputul anilor '90, urmandu-l pe fratele sau, George, atlet de performanta, care fugise peste Ocean inainte de 1989. In SUA, Jeni a devenit asistenta personala a omului de afaceri John Paulson, cu care s-a maritat, in anul 2000, daruindu-i apoi si doua fiice.

Hala Ranch, fabulosul domeniu de la Aspen al familiei Paulson
Hala Ranch, fabulosul domeniu de la Aspen al familiei Paulson John Paulson, care in prezent este cotat de Forbes cu o avere de 8,6 miliarde de dolari, fiind pe locul 52 in clasamentul bogatilor lumii, detine mai multe fonduri de investitii.
Presa economica a dezvaluit ca, numai in 2007, firma sa a facut un profit net de 15 miliarde de dolari, dupa ce a pariat masiv pe colapsul pietei imobiliare.
Anul urmator, aceeasi manevra a adus un profit de 5 miliarde de dolari. Ca orice bogatasi autentici, John si Jenny Paulson detin un portofoliu imobiliar de lux. La New York, cei doi au o casa pe care au cumparat-o cu 14,7 milioane de dolari, un apartament de doua camere, pe care au platit 2,9 milioane de dolari in 2010, dar si o casa de 41 de milioane de dolari.
Casa din New York a familiei Paulson
Casa din New York a familiei Paulson
Familia Paulson a mai detinut o fabuloasa casa de vacanta in statiunea Aspen, din Colorado, evaluata la 30 de milioane de dolari, pe  care a vandut-o, conform presei americane, pentru a-si cumpara o ferma, in aceeasi statiune de lux, ce valoreaza 135 de milioane de dolari! Ferma are 380000 de metri patrati, iar casa in sine se intinde pe 5200 de metri patrati si are 15 dormitoare!

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si