Pe 12 ianuarie 2015, o tragedie uriasa zguduia orasul Rovinari: un barbat si cei sase copii ai sai erau descoperiti fara suflare in casa, rapusi de gaze.- See more at: https://www.stirilekanald.ro/femeia-din-rovinari-care-si-a-ingropat-anul-trecut-barbatul-si-6-copii--intoxicati-cu-gaze--incearca-sa-mearga-mai-departe-luminita-bumbu-se-bucura-ac_70699.html#sthash.8qkJC486.dpuf

Drama uriasa care a lovit familia Bumbu din Rovinari a cutremurat Romania pe 12 ianuarie 2015, cand Cosmin, un barbat de 29 de ani, a fost gasit mort in casa, alaturi de 6 din cei 7 copii ai familiei, rapusi de gazele emanate de o instalatie de incalzire improvizata.

Luminita, sotia lui Cosmin si mama micutilor, a venit intr-un suflet din Italia, acolo unde muncea, si abia a rezistat supliciului de a-ti conduce sapte suflete dragi pe ultimul drum.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Inca afectata de tragedie, Luminita isi creste acum singura fata ramasa, dar incearca sa intre in dialog cu prietenii, carora le transmite numai pilde cu trimitere la suferinta ei: "Daca nu esti acolo cand trebuie, degeaba esti altadata!". In ultimele luni, in dorinta de a evada virtual din amintirile ei negre, femeia scrie randuri dedicate copiilor plecati dintre noi, de fiecare data cand e ziua de nastere sau onomastica unuia: "Doamne, azi iarta si odihneste in pace pe toti ingerasii mei, in special pe ana maria, care ar fi implinit 6 ani!".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si