Parca l-a inghitit pamantul pe fratele acestei femei- suspect principal in crima de la centrul de fier vechi din Constanta. De luni, nimeni n-a mai auzit nimic de el.   "Am primit greu vestea, destul de greu. Nu ma asteptam, nimeni nu se astepta ca fratele meu sa faca asta, dar poate nici nu e asa, poate s-a intamplat un accident. Nu stim ce s-a intamplat din moment ce nu exista un martor acolo", spune Doina Stoica, sora suspectului.

Nici localnicilor  nu le vine sa creada ca cel pe care-l credeau un om linistit este un criminal. Tot ce stiau de barbat este ca se mutase din Tuzla cu cateva luni inainte, si ca locuia la aceeasi firma pentru care muncea. "Venea aici, pe la carciuma, in spate. Parea un om normal", spun cei care il vedeau prin cartier.

Acestea sunt ultimele imagini cu suspectul, surprinse de o camera de supraveghere.  Se intampla luni, cand  individul care ar fi comis crima, a plecat din fata firmei cu masina victimei sale.  "Politistii constanteni l-au dat in urmarire nationala pe Stoica Gheorghe, in varsta de 54 de ani, din comuna Tuzla, care a disparut in conditii suspecte. Totodata, este banuit de talharie urmat de moartea victimei", spun politistii.

Politistii cauta si masina victimei. Este vorba despre un Ford Fiesta de culoare gri, cu numar de inmatriculare CT- 45- VYO.


Cei care pot ofri informatii despre acest barbat sau despre masina cu care a disparut, sunt rugati sa sune la numarul unic de urgenta 112.

Sunt imagini surprinse de camera de supraveghere, la cateva minute dupa ce magazionerul a fost agresat. Se vede in inregistrare cum un individ- principalul suspect al anchetatorilor- scoate un autoturism din curte. Este chiar masina victimei!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Barbatul nu pare sa aiba nicio apasare. Ba din contra, dupa ce inchide poarta, pleaca linistit de parca autoturismul este al lui.

De la aceste imagini a pornit si ancheta procurorilor, care l-ar banui de intreaga scena chiar pe paznicul centrului de colectare a fierului vechi. Un coleg de-al magazionerului l-a gasit pe acesta in agonie, in curtea firmei. Nimeni nu stie cum sau de ce a fost lovit, dar barbatul a ajuns pe patul de spital aproape mort.

Magazionerul firmei avea 55 de ani, si era de loc din Botosani.

Cu o ora inainte de scena violenta, camerele de supraveghere montate peste drum il surprindeau pe agentul de paza la poarta.

Apoi, a disparut in interior.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, care incearca sa afle unde se ascunde paznicul banuit de crima. Tot el este cel care ar putea spune ce l-a determinat sa-l loveasca mortal pe colegul sau.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si