La Scoala "Iorgu Radu" din Barlad, cei de la Politie si de la Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui au deschis o ancheta in cazul dascalului de sport, ancheta bazata pe marturia unei eleve de 13 ani.

Aceasta a spus ca profesorul Iulian Mazilu, in varsta de 30 de ani, are discutii nepotrivite si cu aluzii sexuale cu elevele sale. 
Mama fetei a descoperit conversatiile in mesageria privata a fiicei sale si le-a dus la autoritati.

Intr-una dintre ele, profesorul ii cerea sa o aduca pe mama ei la un eveniment sportiv. "O vreau cel mai mult pe mama ta", i-a transmis acesta elevei sale.

CITESTE SI: Inceput de scoala cu scandal la Craiova. Parintii sunt revoltati din cauza unei profesoare care l-a pus pe un copil sa care matura de la scoala acasa si invers un semestru intreg

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Se pare ca fata de 13 ani nu este singura care a fost supusa unui astfel de comportament, noteaza cei de la adevarul.ro.

Conducerea scolii a facut o declaratie in legatura cu acest comportament al dascalului.

"Nu ne face placere sa fim in atenţia opiniei publice cu astfel de cazuri. Acest profesor mai are niste reclamaţii, mi-a spus diriginta clasei respective si vom lua masurile ce se impun. Am demarat o ancheta interna si vom convoca si comisia de disciplina. El a spus ca sunt doar niste glume, dar asemenea glume nu se fac cu elevii. Comportamentul unui cadru didactic trebuie sa fie ireprosabil, sa fie demn de urmat, nu sa glumesti in asemenea hal cu elevii", a declarat profesorul Ioan Onut, directorul scolii.

Profesorul si-a sters contul de Facebook imediat dupa declansarea acestui scandal.

CITESTE SI: Cea mai mica scoala din Romania. In institutia mai mica decat o sufragerie invata 10 copii. Iata cum arata scoala dintr-un catun din Maramures

Sursa foto: Facebook.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si