Pusi la patru ace, peste o suta de tinerii din toata tara au navalit astazi in Casa Poporului, profitand de faptul ca alesii sunt in vacanta de alegeri. O fi aerul de vina sau poate luxul din jur, cert este ca tinerii frumosi si cuminti s-au transformat total in numai cateva minute. Se gandesc deja cum sa-si imparta functiile, evident in baza algoritmului.

Pana sa ia cuvantul tinerese sperante se cam plictisesc, asa ca se uita putin pe internet.

Ca doar o domnisoara trebuie sa-si schimbe radical garderoba daca intra in Parlament.

Un tanar iese in evidenta. Are atitudine, stil si un fular care te duce cu gandul la cel despre care lumea spune ca a fost cel mai arogant politician.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Este loc insa si pentru urmasul lui Vadim Tudor! Intocmai ca si idolul sau...tanarul da dovada ca are umor. Negru, ce-i drept! "Ca un adevarat parlamentar iau si niste catuse asa dupa mine si gata nu?", spune omul.

Si, tot dupa modelul parlamentarilor, tinerii isi dau seama ca pauzele lungi si dese sunt cheia marilor succese, asa ca iau repede o pauza de cafea.  Lumina slaba din la bufetul Camerei Deputatilor face ca atmosfera sa fie mai potrivita pentru club, decat pentru politica.

Tinerii vor exersa meseria de parlamentar vreme de trei zile, dupa care se vor intoarce la studiu. Cu siguranta insa vor ramane cu nostalgia vietii de parlamentar!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si