Cuzin Toma a castigat, zilele trecute, in instanta, incuviintarea executarii silite impotriva bancii de la care acesta a luat un imprumut in franci elvetieni. Actorul avea deja la activ o hotarare definitiva prin care se constatau clauze abuzive in contractul de credit, iar judecatorii obliga banca la inapoierea tuturor dobanzilor acordate fara acoperire legala.

Acum, Firicel a venit la proces de mana cu „executorul judectoresc”, iar instanta i-a dat acestuia permisiunea sa treaca la poprirea conturilor bancii, pana cand pagubitul va intra in posesia banilor care i se cuvin, plus cheltuieli de judecata.

Este vorba de o suma considerabila, mai ales ca suma imprumutata de Cuzin era de 80.000 de franci elvetieni, iar valoarea acestei valute a crescut enorm in ultima perioada. Decizia este definitva.
Cuzin Toma si avocatul lui, dupa ce au invins banca in instanta
Cuzin Toma si avocatul lui, dupa ce au invins banca in instanta

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In urma cu 9 ani, Cuzin Toma si-a cumparat un apartament cu banii de la banca, la care acum vrea sa renunte prin legea „darii in plata”. Actorul spune ca s-a saturat sa fie sclavul bancii si ca nu mai vrea sa plateasca nici un fel de rata, preferand sa stea cu chirie. Acesta reprezinta insa subiectul unui alt proces. Banca in cauza a contestat dreptul lui Firicel de a stinge datoria prin predarea imobilului, cu toate ca legea respectiva face referire exact la astfel de tranzactii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si