Cei patru pariori au investit sume modice, cuprinse intre 5 si 10 lei, pentru cateva bilete si nici nu visau ca vor ajunge miliardari peste noapte. Cel care a conceput este fiul unui impatimit jucator la pariuri care pariaza de peste 20 de ani si petrece zilnic ore bune in agentiile de pariuri.

Ei au reusit niste combinatii interesante. Au pariat 22 de evenimente sportive pe un bilet, au incercat diverse combinatii si se pare ca le-a iesit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Agentia la care au jucat aceste bilete a declarat ca sunt patru bilete castigatoare, iar suma totala a castigurilor se ridica la peste 7 miliarde de lei.

Acest castig este cel mai mare inregistrat vreodata la aceasta casa de pariuri din Romania, noteaza cei de la expressdebanat.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si