Un roman din Spania a provocat un adevarat scandal pe conturile de socializare dupa ce a fotografiat ramasitele umane ale fiului sau, care a murit cu 12 ani in urma si le-a publicat pe Facebook. Copilul a murit la doar 8 luni, a fost inmormantat in Spania, iar acum 2 ani, tatal lui a realizat un monument funerar in memoria lui. Cu aceasta ocazie, el a ridicat capacul sicriului si a pozat cu un telefon mobil ramasitele umane.

Interesant este ca, initial, prietenii virtuali ai barbatului s-au aratat mai degraba curiosi decat scandalizati, iar unii chiar l-au felicitat pentru grija pe care o are pentru locul de veci al baiatului. Barbatul care a realizat fotografiile traieste de multi ani in Peninsula Iberica, lucreaza la un service auto, iar intr-o fotografie apare alaturi de manelistul Sorinel Copilul de Aur.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 9 mașini pe care un mecanic auto spune că nu le-ar cumpăra niciodată: ”Costul reparațiilor este mult mai mare”- wowbiz.ro

Imaginile au fost trimise pe adresa redactiei de un cititor al stirilekanald.ro, insa am hotarat sa cenzuram fotografiile datorita duritatii acestora.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si