Inca de la primele ore ale zilei romanii s-au pus sa petreaca in cinstea sarbatorii de azi. Imbracati in port popular si cu multa voie buna, au cantat, au dansat si s-au rasfatat cu cele mai bune bucate traditionale.

Mici si carnati, berbecuti la protap si porcusori de lapte- toate au fost pregatite parca mai cu gust decat in alte zile ale anului.  Bineinteles ca de pe masa imbelsugata nu avea cum sa lipseasca traditionala fasole cu ciolan.



"Ca la orice sarbatoare traditional romaneasca am pregatit traditionala fasole cu ciolan. Aici mai avem o surpriza: jumari de la priceputu"

Cu asa bucate, nici muzica nu avea cum sa fie mai prejos.

LAURA HAIDAU: pregatim de ceva timp ziua aceasta ziua unirii cu bucate alese chiar daca este post deci bucate traditionale de post si ne adunam iata toti asa in centrul orasului sau al satului si petrecem cu voie buna"

Nici mondenitatile noastre nu s-au lasat mai prejos in aceasta zi de sarbatoare si s-au prins in hora alaturi de toti cei venit de pe ulita satului sa petreaca.

In timp ce uni s-au pus pe gratare si pe hore, stati sa vedeti ce competitie au incins vedetele autohtone.

Atmosfera de sarbatoare i-a facut pe toti sa uite de frigul de afara.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si