Colegii de scoala isi vor aminti mereu de fata frumoasa, vesela, cu pofta de viata. Nici in cele mai negre cosmaruri nu s-au gandit ca  moartea avea sa le-o rapeasca atat de repede.

Nu exista cuvinte care sa descrie durerea ce cuprinde sufletul acestei mame. Se vede condamnata sa-si ingroape fetita de doar 12 ani.

Datorita mediatizarii cazului, mai multi oameni au sarit in ajutorul femeii care nu avea nici macar bani sa cumpere un sicriu pentru fetita ei.


Nenorocirea a lovit in inima acestei familii chiar de Sfantul Andrei. Fata a mers sa se joace cu alti prieteni intr-un bloc abandonat si neimprejmuit.

Micuta Maria si-a pierdut viata dupa ce a cazut de la etajul cinci, in gol pe gaura din casa liftului. Ieri la doua zile de la producerea tragediei firma care detine imobillul a imprejmuit cladirea.

Mama indurerata jura ca nu va inchide ochii inainte sa stie ca aceia raspunzatori de moartea iubitei sale copile vor fi pedepsiti.  

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si