De asemenea, autoritatile locale au precizat ca bilantul ar putea sa creasca in urmatoarele ore, in timp ce pompierii incearca sa intre cat mai adanc in cladirea compromisa din punct de vedere structural, transmite France Presse.

"Daca ne-ati fi spus ca vom gasi 33 de victime atunci cand am pornit investigatia, noi nu am fi crezut asa ceva. Nu stiu cati oameni au ramas acolo. Nu avem nicio idee cati oameni erau in cladire in respectiva noapte...

Ne asteptam la ce se poate mai rau si speram ca numarul victimelor nu va creste", a declarat sergentul Ray Kelly de la Departamentul de Politie din Alameda County.

Se pare ca salvatorii nu au reusit sa intre pana in acest moment decat in jumatate din depozitul industrial distrus de flacari in urma cu doua zile.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Un concert Golden Donna's 100% Silk West Coast Tour avea loc la al doilea etaj al depozitului industrial, de unde au fost recuperate cele mai multe cadavre. Singura metoda de evacuare pentru tinerii blocati la al doilea etaj era o scara improvizata din paleti de rumegus, care a fost cuprinsa imediat de flacari.

Atunci cand primele echipaje au ajuns la locul incendiului, scara de paleti era complet distrusa.

Instabilitatea depozitului a ingreunat eforturile salvatorilor de recuperare a cadavrelor. Autoritatile au precizat ca acoperisul depozitului s-a prabusit peste al doilea etaj. Pompierii si-au petrecut mare parte din zi luand masuri pentru a intra in siguranta in cladirea distrusa de incendiu.

Nici pana in acest moment nu se cunoaste sursa incendiului, pompierii sustinand ca flacarile ar fi putut sa porneasca de la un scurtcircuit electric, de la o tigara lasata aprinsa sau de la un show pirotehnic.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si