Dieta cu ceai verde si lapte este recomandata mai ales celor care vor sa scape de excesul de apa din organism. Nu ai voie, insa, sa o tii decat cel mult doua zile intr-o luna. in urma acestei cure, vei slabi aproximativ 2 kilograme pe zi, dar este obligatoriu sa discuti cu medicul tau inainte sa o tii.

Daca vrei sa te apuci de dieta cu ceai verde si lapte, ai nevoie de doua linguri de frunze de ceai verde si 1,5 l de lapte degresat.

Fierbe laptele si lasa-l sa se raceasca pana la 70 de grade, apoi adauga frunzele de ceai verde. Acopera recipientul in care ai bautura si lasa-l sa stea 20 de minute. Strecoara laptele si bea o cana din lichidul obtinut la fiecare doua ore, de-a lungul intregii zile. intre timp, ai voie sa bei doar apa. Poate parea o dieta drastica, insa bautura din lapte si ceai verde te va ajuta sa scapi de senzatia de foame, scrie unica.ro. Pe langa faptul ca vei scapa de kilogramele in plus, vei elimina si toxinele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dieta cu ceai verde si lapte nu este recomandata celor care au intoleranta la lactoza, boli de rinichi, piedre la bila ori au tensiunea mica.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si