Instalatorul de 27 de ani era casatorit, insa fusese parasit de sotia cu cateva zile ininte de crima care a avut loc pe 11 decembrie. Femeia a aflat ca are o amanta si i-a luat copilul, informeaza evz.ro.

Potrivit unei unei informari din partea Parchetului, barbatul a lovit-o pe doctorita cu o sticla in cap, care s-a dovedit mortala. Barbatul a ascuns cadavrul intr-o fantana din curtea casei.

CITESTE SI: Nou-nascut gasit mort intr-un parc din municipiul Constanta! Trupul bebelusului, desfigurat de caini

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Moartea victimei a fost violenta, aceasta fiind acuzata de asfixia mecanica prin aspirat sânge din caile respiratorii şi plamâni in conditiile unui traumatism cranio-cerebral cu fractura cognitiva de bolta şi de baza craniana şi hemoragie leptomeningiana”, informeaza procurorul Gheorghe Costea, purtatorul de cuvânt al Parchetului de pe lânga Tribunalul Mures.

Potrivit evz.ro, imediat dupa disparitia doctoritei, sotia asasinului ar fi distribuit de cinci ori pe Facebook o postare referitoare la acest lucru.

Potrivit altui mesaj, comunicat familiei şi politiei, in noaptea crimei, langa niste pubele a fost vazuta o duba din care a coborât un barbat care a inspectat indeaproape locul. Persoana a sesizat politia, iar in urma perchezitiilor in casa suspectului s-a descoperit cadavrul femeii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si