Nu suntem la periferia vreunui oras cat unghia, ci la o strada distanta de cel mai mare centru comercial din capitala Moldovei!

-Asta este educatia dumnealor! Atat au fost educati si civilizati si noi suferim, vecinii de alaturi.

-Sunt acei gardieni care vin in permanenta, eu am lucrat in primarie, dar ei vedeti ca isi gasesc niste ore si probabil ei gasesc un termen limita cand nu se poate trece.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro



Traditia e aceeasi pentru toti, dar socheaza cand nu tine cont de legi: in mintea gospodarilor de la oras, nu-i nimic in neregula in a-ti sacrifica porcul pe unde trec masini si biciclete. La spectacolul blamat de trecatori, asista si copii!

-Doua ore parlitul si...  Doua ore spalatul.

-Nu-i normal deloc! Nu-i normal deloc ce au facut!

-A venit (n.r.
politia), s-a uitat... Nu facem nimic rau. Facem curat...

-A fost politia si le-a dat un avertisment, dar eu si-au continuat treaba. Legea e lege, nu e avertisment!

-Cu avertismentul nu faci nimic! Atata timp cat autoritatile nu iau masuri sa din punct de vedere curatenie si ce este...

Astfel de practici se lasa, in mod normal, cu amenzi. Nu mai departe de saptamana trecuta, langa Bucuresti, colegii nostri suprindeau o taiere de porci, in conditii mizere.
Carnea urma se pare sa ajunga de Craciun pe mesele romanilor. La doua zile dupa difuzarea materialului, politia s-a autosesizat si vinovatii au fost sanctionati.  





Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si