Seful de stat le-a transmis partidelor care au castigat alegerile sa vina cu o alta propunere pentru functia de premier.

CITESTE SI: Iohannis: Nu accept propunerea ca Sevil Shhaideh sa fie premier

CITESTE SI: Iohannis: Nu accept propunerea ca Sevil Shhaideh sa fie premier

Jurnalistul Dan Andronic considera ca aceasta decizie a sefului Statului ii va face pe cei de la PSD sa demareze procedura de suspendare a presedintelui.

"Nu am fost surprins de decizia presedintelui Iohannis. Am prevazut pentru ca se intrase deja pe o directie ce ducea aici. Am informatii ca se va declansa procedura de suspendare a presedintelui. S-a intrat intr-o situatie pe care Constitutia nu a prevazut-o si asa se va merge catre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis.", a declarat Dan Andronic la Realitatea TV.

El a spus ca spera sa nu se ajunga pana acolo avand in vedere ca Iohannis a refuzat propunerea, nu a respins-o, ceea ce le da drept celor de la PSD sa vina cu un alt nume.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

CITESTE SI: Victor Ponta era sigur ca Shhaideh va fi noul premier. "Iohannis o va desemna pentru ca e fricos si lacom"

Liviu Dragnea a declarat atunci cand a numit-o pe Sevil Shhaideh ca acest nume va fi singurul pe care il va propune presedintelui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si