"Cred ca Dumnezeu e singurul care stie ce s-a intamplat. Un singur lucru stim noi si de care suntem marcati si de care suntem zguduiti este ca o fata de 14 ani, o mama de 36 de ani..si un baiat care a ramas fara cele mai dragi fiinte"

Dupa o viata traita in spaima, parca toti au presimtit sfarsitul sangeros al celor doua.

"Mi-a spus ca o duce foarte greu si ca-i e frica sa nu le omoare.
Mi-a spus ca-i e frica sa nu le omoare, se temea. Stia ca traieste cu cine traieste. I-a fost frica, dar a stata. Nu stiu de ce,a suferit foarte mult"

Violeta avea numai 14 ani. Groaznic e ca legistii au stabilit ca biata de ea inca traia atunci cand a fost aruncata in fantana.

"Fetita era sprijinul mamei sale.Fetita ii dadea curaj. Fetita ii zicea mama cand plecam? Mama cum sa facem, e ceva groaznic. Nu-mi  imaginam"

Se pare ca, intr-o criza de gelozie, urmata de o cearta apriga, suspectul le-a luat viata celor doua, apoi a vrut sa-si puna capat zilelor. A fost gasit in ultimul moment de fiul sau.

Barbatul este inca in spital, in coma. Daca va fi salvat de la moarte, el risca 25 de ani de inchisoare pentru fapta oribila.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si