Sunt imagini incredibile, filmate intr-o scara de bloc, in a doua zi de Craciun. Cele 4 adolescente, pregatite sa-i impresioneze cu colinde pe locatari, si-au marcat teritoriul la propriu.

Imediat ce pasesc in holul blocului, una dintre ele inspecteaza decoratiunile. Inainte sa urce la primul etaj, o alta tanara face gestul nesimtirii absolute: isi lasa pantalonii in vine si urineaza pe trepte. In urma lor, o vecina deranjata, probabil de miros, arunca o galeata cu apa pe scari.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In aceeasi scara de bloc, tot in seara de 26 decembrie, un alt grup de tineri isi lasa amprenta. Ies, amuzati, din lift, dar baiatul din urma se opreste la usa ascensorului. Nu se lasa pana nu dezlipeste un ornament cu chipul lui Mos Craciun.

Dupa intreaga isprava, pustiul pleaca satisfacut, iar tovarasii sai se amuza copios. Daca vecinii din bloc decid sa faca plangere la politie, tinerii ar putea primi o amenda care sa le readuca aminte de bunul simt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si