Florin Damsa a dezvaluit pentru cancan.ro ca a inteput sa faca fitness in urma cu 9 ani. Pasiunea lui pentru acest sport a crescut si la 17 ani a inceput sa participe la concursuri.

Marea provocare a vietii lui a fost in vara acestui an cand s-a decis sa concureze la Cupa Federatiei Romane de Culturism si Fitness. In 15 saptamani, tanarul s-a transformat intr-un adevarat pachet de muschi.


"Procesul a fost unul destul de dur fiindca am tinut o dieta stricta si am mers regulat la sala sa ma antrenez. Cele mai importante exercitii care nu lipseau erau: genuflexiuni cu bara olimpica pe ceafa unde am ajuns la o greutate de 200kg unde realizam trei-patru repetari, indreptarile romanesti cu bara olimpica, maxim 200kg, patru  repetari, impins cu bara de la piept plan orizontal, flexii cu bara pentru biceps, 50kg, cate sase-opt repetari, tractiuni libere pentru dorsal, iar pentru triceps ma axam pe o mai mare variatie, cum ar fi extensii cu sfoara la helcometru sau la paralele cu o gantera dupa cap", a dezvaluit tanarul.

Foto: Facebook

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si