„A inceput sa ma injure si bunicul meu abia a murit, tocmai de-asta am venit in Romania..A inceput sa ma injure ca sunt chioara, ca n-a deschis usa din spate ca ii intra lui frig”, a declarat femeia.

Din statie a pornit scandalul! Calatoarea nu se lasa, soferul o ignora! In doar cateva secunde, barbatul a incalcat doua reguli: prima- nu le-a deschis usa din fata calatorilor.

Si nu e tot... In febra conversatiei, soferul ar fi uitat sa le imparta tichetele de calatorie celor care asteptau cu banii-n mana!

„Nu poate sa ne vanda bilete ca vorbeste la telefon. Spune "Na, nu vezi ca vorbesc la telefon?!" A vorbit pe telefon tot drumul!”, spune revoltata femeia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

CE SPUN SEFII SOFERULUI?

Imaginile au ajuns rapid sa fie vazute si de altii! Inclusiv de sefii barbatului!

„Din cauza frigului, ca sa nu vina frigul la ei, le spun la oameni sa mearga la usa din spate, desi nu e normal asa ceva”.

„Ma surprinde atitudinea lui, avem un grup de soferi angajati acum, mai noi. Sunt in general conducatori auto care au lucrat pe maxi-taxi. O sa-l chemam, o sa vedem despre cine e vorba”.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si